Team - De Kapper Middelburg
19244
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19244,bridge-core-1.0.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Ons Team

Margriet

Margriet

Sinds december 1997 ben ik eigenaresse van De Kapper. Elk jaar is weer anders, daarom is het ontzettend belangrijk om het modebeeld goed in de gaten te houden op het gebied van haar maar ook van interieur. Om dit te realiseren gaan wij regelmatig op cursus, trainingen en shows. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat de klant centraal staat en dat er goed de tijd genomen wordt voor de klant. Mijn specialiteit is advies geven, knippen en verven; vooral langhaar met meerdere kleurtechnieken.

Ik ben in de salon op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag

Rianne

Rianne

Het volgen van trainingen maakt dat wij de nieuwste trends volgen. Zo knippen wij altijd de nieuwste modellen, en kennen we de hipste kleurtechnieken. Voor mij is de belangrijkste uitdaging om iedereen “op maat” te knippen; een goede coupe, passend bij de gezichtsvorm en naar de wens van de persoon in de stoel. Een passende kleur of een ondersteuning van het volume adviseren wij vaak tijdens het knippen; Terwijl het kapsel vorm krijgt zien wij waar we iets extra’s kunnen doen.

Ik hoop u snel weer in onze salon te zien op maandag, dinsdag, woensdag of vrijdag!

Henk

Henk

Kapper en Bedrijfsleider met meer dan 40 jaar ervaring in het kappersvak. Vanaf mei 1983 werkzaam bij De Kapper. Ik geniet iedere dag van mijn werk, het vak, de collega’s en natuurlijk de klanten. Gearriveerd worden als kapper lukt niet, omdat het vak zo dynamisch en in beweging is, dat je ieder half jaar voortdurend moet bijscholen; leren, leren en nog eens leren en veel inspiratie opdoen. Is mijn werk hobby of hobby mijn werk… Hobby: Regisseren van theatervoorstellingen. Ik ben bij De Kapper aan het werk op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Evelien

Evelien

Sinds 2004 ben ik werkzaam bij De Kapper. Ik wordt blij van klanten die weer met een mooi kapsel vol zelfvertrouwen de salon uit gaan. Door het volgen van speciale krul trainingen ben ik de  “curl specialist” van De Kapper. Als krul specialist gebruik ik een speciale knip techniek voor krullend haar, dit zorgt voor meer vorm in uw krullen zonder dat u lengte verliest. Door deze techniek ontstaat er meer volume waardoor kullen veel beter tot zijn recht komen. Tijdens de behandeling adviseer ik over de curl producten die het best geschikt zijn voor het haar en geef ik handige tips en tricks! Mijn werkdagen zijn; donderdag, vrijdag en zaterdag.

Brenda

Brenda

Ik werk sinds 1 februari 2018 bij De Kapper. Het leukste aan mijn vak vind ik dat je iedere dag mensen blij mag maken. Met het gezellige team heb ik het iedere dag erg naar mijn zin. Door het volgen van vele cursussen op het gebied van kleur, het zetten van high en low light, balayagetechnieken en het maken van verschillende toners mag ik zeggen dat ik mijzelf ontwikkeld hebt tot “colorspecialist”.

Mijn werkdagen zijn; dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Daphne

Daphne

ik werk sinds 1 november 2018 bij De Kapper. Mijn doel is om elke klant met een tevreden gevoel de salon uit te laten gaan. Door de verschillende trainingen en cursussen die ik volg ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends. Het knippen van een goeie coupe, en het inzetten van verschillende folie technieken bij de dames is het voor mij elke dag een feestje om te werken.

 

Mijn werkdagen zijn; maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag.

Julia

Julia

Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam bij De Kapper. Ik ben begonnen als junior stylist in mijn laatste jaar van de kappersopleiding. Inmiddels heb ik mijn diploma behaalt en werk in fulltime in de salon. Het leukste aan mijn werk vind ik om mooi haar te maken en mensen blij de deur uit te laten gaan. Allerlei kleurtechnieken met folies en het ontdekken van nieuwe toners maken is een leuke uitdaging waar ik iedere dag met veel plezier mee bezig bent.

Nicky

Nicky

Sinds 1 juni 2023 ben ik werkzaam bij De Kapper. Mijn diploma heb ik behaald op de kappersacademie in Rotterdam. Na het behalen van mijn diploma heb ik een aantal maanden ervaring opgedaan bij een andere kapsalon. Door het volgen van een opleiding voor visagiste bij make-up school Mieke Petiet in Middelburg mag ik zeggen dat ik mezelf ontwikkeld heb in dé make-up specialist van De Kapper.

Met veel plezier en een gezellig praatje vind ik het leuk om de mensen mooi de salon uit te laten gaan.

Heb jij binnenkort een feestje of ga je trouwen? Ik doe graag jou make-up!