Team - De Kapper Middelburg
19244
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19244,bridge-core-1.0.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Onze Wall-of-fame-tekst
Margriet

Margriet

Sinds december 1997 ben ik eigenaresse van De Kapper. Elk jaar is weer anders, daarom is het ontzettend belangrijk om het modebeeld goed in de gaten te houden op het gebied van haar maar ook van interieur. Om dit te realiseren gaan wij regelmatig op cursus, trainingen en shows. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat de klant centraal staat en dat er goed de tijd genomen wordt voor de klant. Mijn specialiteit is advies geven, knippen en verven; vooral langhaar met meerdere kleurtechnieken. Ik ben in de salon op maandagmiddag, donderdagochtend, vrijdag en zaterdag.

Rianne

Rianne

Het volgen van trainingen maakt dat wij de nieuwste trends volgen. Zo knippen wij altijd de nieuwste modellen, en kennen we de hipste kleurtechnieken. Voor mij is de belangrijkste uitdaging om iedereen “op maat” te knippen; een goede coupe, passend bij de gezichtsvorm en naar de wens van de persoon in de stoel. Een passende kleur of een ondersteuning van het volume adviseren wij vaak tijdens het knippen; Terwijl het kapsel vorm krijgt zien wij waar we iets extra’s kunnen doen. Ik hoop u snel weer in onze salon te zien op maandag, dinsdag, woensdag of vrijdag!

Amanda

Amanda

Ik werk sinds 2010 bij De Kapper. Al 5 jaar lang, werk ik hier met veel plezier. Na mijn stage, die ik hier mocht doen, kon ik hier blijven werken. We hebben een leuk en gezellig team, dat geeft een prettige werksfeer. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan, een praatje te maken en ze een nieuwe look te geven. Mijn werk is heel afwisselend, jong en oud komt bij ons in de kapsalon. Je doet nooit de hele dag hetzelfde en iedere klant is weer anders. Ik werk op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Angela

Angela

Ik ben werkzaam bij De Kapper sinds 2008. Ons gezellige team is goed op elkaar ingespeeld en dat geeft een fijne werksfeer. Er voor zorgen dat een bruidje, op-haar-mooiste-dag een mooi verzorgd kapsel én bijpassende make-up krijgt, blijft telkens weer een feestje om te doen. Hair extensions zetten is mijn specialiteit! Ik werk op maandagmiddag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Henk

Henk

Kapper en Bedrijfsleider met meer dan 40 jaar ervaring in het kappersvak. Vanaf mei 1983 werkzaam bij De Kapper. Ik geniet iedere dag van mijn werk, het vak, de collega’s en natuurlijk de klanten. Gearriveerd worden als kapper lukt niet, omdat het vak zo dynamisch en in beweging is, dat je ieder half jaar voortdurend moet bijscholen; leren, leren en nog eens leren en veel inspiratie opdoen. Is mijn werk hobby of hobby mijn werk… Hobby: Regisseren van theatervoorstellingen. Ik ben bij De Kapper aan het werk op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Evelien

Evelien

Sinds 2004 werkzaam bij De Kapper. Naast de gebruikelijke behandelingen, zoals knippen, kleuren en föhnen, vind ik het erg leuk om de dames van een feestelijk kapsel te voorzien met een daarbij passende make-up. Voor de heren hebben wij ook meer te bieden dan enkel het knippen. Een heerlijke “hot towel save” zien de heren dan ook echt als een verwennerij. Voor deze manier van scheren ben ik op cursus geweest bij de barbiers van Schorem in Rotterdam. Door de vele cursussen die ik volg, bent u bij mij aan het juiste adres om volgens de laatste trends geholpen te worden. Ik zie u graag bij De Kapper op donderdag, vrijdag of zaterdag!

Brenda

Brenda

Ik werk sinds 1 februari 2018 bij De Kapper. Het leukste van mijn vak vind ik dat je elke dag mensen blij mag maken. Met het gezellige team heb ik het iedere dag weer naar mijn zin. De
cursussen om ons op de hoogte te houden van de nieuwste trends en technieken doe ik met veel plezier!
Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.